Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

ClimaRad beursnieuws

Als onderdeel van de marketingstrategie, neemt ClimaRad regelmatig deel aan vakbeurzen. Zo waren wij onlangs te vinden op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen in Den Bosch. Een mooie beurs met thema’s die heel goed aansluiten op de decentrale ventilatie-oplossingen van ClimaRad. Wij ontvingen op onze stand veel bekenden, maar ook nieuwe relaties en kunnen spreken van een geslaagd evenement.

Ook onze beursactie waarbij een reis met ClimaRad naar Sarajevo Bosnië te winnen was, werd goed ontvangen. De gelukkige winnaars, Bert Brinkman van Weijman Vastgoedonderhoud en Loek Hulsbergen van PowerQ, gaan met ons een mooie trip maken naar deze prachtige stad waarbij we vanzelfsprekend ook onze productielocatie in Sarajevo zullen bezoeken.

Bouwbeurs

Voor begin 2017 staat alweer een nieuwe beurs op ons programma, namelijk de Bouwbeurs die van 6 t/m 10 februari wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding van deze beurs met een aantal zeer actuele thema’s die een bezoek absoluut de moeite waard maken. De ClimaRad stand wordt gebouwd in hal 7, op nummer C084. Meer informatie vindt u op onze beursagenda, of bezoek alvast ons online profiel en bereid u voor op een goed beursbezoek!

    

     

08-10-2016

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden