Home »
»

Werken

Wij zetten ons in voor het beste werkklimaat

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Ventileren op maat

Per ruimte individueel regelbaar

Energiebesparing en een gezond binnenklimaat

Eenvoudig te installeren (plug & play)

Besparing bouwvolume

Hoog comfort: geen tocht en buitengeluid


Goede ventilatie in uw kantoorpand is essentieel voor een prettig werkklimaat.

De verschillende ruimtes waarin uw medewerkers werken, hebben allen een andere mate van ventilatie nodig. Bij een slechte binnenluchtkwaliteit is de kans op gezondheidsproblemen groter. Als werkgever dient u een gezond binnenklimaat te creëren. Dit draagt bij aan de productiviteit van uw medewerkers, het concentratie- vermogen en het algehele gevoel van welbehagen. Tegenwoordig worden kantoorpanden steeds beter geïsoleerd en kierdicht gebouwd of gerenoveerd. Dat is winst voor u en uw medewerkers. Echter, voor een goede binnenluchtkwaliteit bent u afhankelijk van het goed functioneren van uw ventilatiesysteem.

Goede ventilatie zorgt immers voor een comfortabele werkomgeving met een gezond klimaat. ClimaRad heeft speciaal voor de ventilatie van kantoorpanden een oplossing ontwikkeld, waarbij het binnen- klimaat op individueel niveau optimaal geregeld wordt. Decentrale ventilatie, lage onderhoudskosten en hoog comfort maken ClimaRad tot de ideale oplossing die breed toepasbaar is in de markt. Omdat de oplossing ook nog eens toegespitst is op de individuele werknemersbehoefte, zorgt het voor tevreden werknemers.

Lees meer over ClimaRad in kantoorpanden in de brochure ClimaRad Werken.

ClimaRad is eenvoudig uitbreidbaar en vergt weinig onderhoud. Juist de eenvoud zorgt voor een makkelijke toepasbaarheid in projecten.

Joost Hofman

Directeur Hofman Technisch Advies

Minder bouwkosten met de ClimaRad Solutions

Een groot voordeel van de ClimaRad Solutions is de ruimtebesparing die het oplevert in bouwprojecten. Vooral schachten kunnen kleiner worden uitgevoerd. Immers, ventilatiekanalen zijn bij deze oplossing niet nodig en een centrale lucht- behandelingskast komt compleet te vervallen.Dit leidt tot een lagere verdiepingshoogte. Gebouwen kunnen hierdoor qua bruto gebouwinhoud tot wel 9% kleiner worden gebouwd, terwijl de netto gebruiksoppervlakte gelijk blijft. In de bestaande bouw zijn grootschalige aanpassingen aan bouwkundige constructies overbodig wanneer u voor een ClimaRad Solution kiest. Doordat een groot deel van de interne technische infrastructuur overbodig is, kunt u kostenefficiënt bouwen en exploiteren.

Met ClimaRad bespaart u gemiddeld 9% in bouwvolume

Onze oplossingen voor werken

Bij de keuze voor een ventilatie-oplossing is het belangrijk om samen te kijken naar de wensen vanuit de organisatie en naar de wensen van individuele werknemers. Zo willen werknemers vooral een com- fortabele werkplek, die afgestemd is op de aard van hun werkzaamheden. Organisaties zijn meer gericht op technische aspecten, investerings- en onderhoudskosten. Het besparen op energiekosten en het voldoen aan energieprestatieafspraken vanuit de overheid spelen ook mee. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Maak kennis met ClimaRad en vraag vooral naar de mogelijkheden voor uw eigen specifieke situatie.

ClimaRad heeft speciaal voor kantoren en gebouwen waar veel werknemers gehuisvest zijn een ventilatie-oplossing ontwikkeld: de ClimaRad Comfort Solution. Door middel van decentrale ventilatie wordt in elk vertrek een gezond en comfortabel binnenklimaat gecreëerd voor al uw werknemers. Doordat de ventilatie en verwarming per vertrek te bedienen is, kunt u het klimaat afstemmen op ieders wensen.

Voor werken hebben wij de volgende oplossing

ClimaRad Comfort Solution

In alle ruimtes van het gebouw wordt door middel van decentrale warmteterugwinning naar behoefte geventileerd.

Bekijk deze oplossing

Deze bedrijven gingen u voor

Werken

Woonstichting Tiwos Tilburg voldoet aan labeleisen 2023 na kantoorrenovatie

BEKIJK DEZE CASE
Werken

Renovatie kantoor Woningstichting Bo-Ex Utrecht

BEKIJK DEZE CASE
Werken

Uitbreiding kantoor Bedaux de Brouwer Goirle

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden