Home »
»

ClimaRad Smart Supply Solution

Met de ClimaRad Smart Supply Solution worden de ruimtes in (zorg)woningen op eenvoudige manier geventileerd. In de woonkamer voert een decentrale* ventilatie-unit schone lucht toe en vervuilde lucht af. Deze ventilatie-unit met ingebouwd warmteterugwinning systeem zorgt op een energiezuinige manier voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. In tegenstelling tot natuurlijke ventilatie wordt bij decentrale ventilatie van ClimaRad de toegevoerde lucht voorverwarmd door een WTW-unit waardoor zeer comfortabel (zonder tocht) wordt geventileerd. De ClimaRad ventilatie-units hebben ingebouwde sensoren die constant de luchtkwaliteit meten (CO₂-gehalte, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur) en de ventilatie-unit aansturen op basis van de gemeten waarden. De gebruiker hoeft zelf niets te doen om de ventilatie te regelen. Bij de ClimaRad Smart Supply Solution worden de slaapkamers geventileerd via ClimaRad S-Fans. Deze Fan zorgt voor een comfortabele luchttoevoer in de slaapkamer, die in combinatie met de WTW-unit en afzuiging in de woning een gezond binnenklimaat realiseert.

* Met een decentraal ventilatiesysteem wordt het binnenklimaat per vertrek geregeld. Lees meer over decentraal ventileren op onze website.

Voordelen van de ClimaRad Smart Supply Solution
Met deze ventilatie-oplossing wordt rechtstreeks via de gevel geventileerd. Complexe ventilatiekanalen zijn overbodig. De ingebouwde sensoren van de ClimaRad ventilatie-units meten automatisch de luchtkwaliteit op basis van CO₂-gehalte, luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Het systeem weet op die manier hoeveel frisse lucht er toegevoerd en verwarmd moet worden om een gezond binnenklimaat te verkrijgen. Afzuiging in de zogenaamde natte ruimtes wordt verzorgd door de ClimaRad FanClimaRad MiniBox of ClimaRad MaxiBox. De afzuigfans of -boxen worden aangestuurd op basis van de luchtvochtigheid en aanwezigheid van personen in de ruimte.

Goed om te weten!
De verschillende producten van de ClimaRad Smart Supply Solution communiceren draadloos met elkaar.

Smart Supply Solution voor wonen

 

Smart Supply Solution voor zorg

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden