Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Kies de ClimaRad Smart+ Solution

Adviesbureau Nieman heeft twee nieuwe VLA gelijkwaardigheidsverklaringen opgesteld voor ClimaRad. Dit onderzoek heeft aangetoond dat bij toepassing van één extra CO2-sensor in de hoofdslaapkamer van appartementen de meest optimale EPA/EPC-score kan worden bereikt. Bij grondgebonden woningen worden in alle slaapkamers CO2-sensoren toegepast om deze optimale score te behalen.

De gelijkwaardigheidsverklaringen Energieprestatie van de ClimaRad Smart+ Solution GG en NGG zijn terug te vinden via deze link. Deze zullen binnenkort zijn opgenomen in de database van Bureau CRG.

Bij de toepassing van de ClimaRad Smart+ Solution wordt één decentrale warmteterugwinningsunit geplaatst voor de toevoer van schone lucht en afvoer van vervuilde lucht in de woonkamer. De WTW-units van ClimaRad, keuze uit de ClimaRad 2.0 en de ClimaRad Sensa Horizontaal/Verticaal, hebben ingebouwde sensoren voor luchtkwaliteit (CO₂), luchtvochtigheid en binnen- en buitentemperatuur. Dit zorgt voor een automatische aansturing. De koudere vertrekken, bijvoorbeeld de slaapkamers, worden geventileerd via raamroosters. In de ‘natte ruimtes’ zorgt de ClimaRad Fan, ClimaRad MiniBox of ClimaRad MaxiBox voor een goede binnenluchtkwaliteit. Dit wordt automatisch aangestuurd op basis van de luchtvochtigheid en aanwezigheid van personen in de ruimte.

Voor de beste luchtkwaliteit wordt het CO2-niveau niet alleen gemeten in de woonkamer, maar ook in de hoofdslaapkamer(s). Door het toepassen van één of meerdere extra CO2-ruimtesensoren bent u te allen tijde verzekerd van een gezonde luchtkwaliteit en bespaart u fors op uw energierekening.

ClimaRad heeft een ruim assortiment met oplossingsmogelijkheden waarmee u het beste ventilatiesysteem voor uw project kunt samenstellen. Graag denken wij met u mee, neem hiervoor contact op met ClimaRad: 0541-358130.

05-09-2017

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden