Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

12,5 jarig jubileum ClimaRad

Afgelopen weekend, op 1 oktober 2017, bestond ClimaRad 12,5 jaar! Dit jubileum hebben wij samen met het personeel en de partners gevierd in Maastricht en Valkenburg.

In 2000 zijn wij gestart met een uitgebreid onderzoek naar ventilatieprincipes wat in 2002 heeft geleid tot de eerste generatie decentrale warmteterugwinning (WTW) toestellen met ingebouwde sensorsturing. Deze eerste generatie is uitvoerig getest en zo ontstond op 1 april 2005 ClimaRad, gevestigd aan de Reutummerweg 18 in Tubbergen. Eind 2005 zijn wij verhuisd naar de Willem Vleertmanstraat 31 in Oldenzaal, en enige tijd later naar een groter kantoor in hetzelfde pand op nummer 25.

Door de jaren heen is ClimaRad steeds meer gegroeid en werd er veel tijd gestoken in productontwikkeling. Dit resulteerde in het ontwikkelen van een totaaloplossing, een combinatie van WTW-units met Fans/Boxen voor de afzuiging.

In 2010 vierden wij de opening van ons nieuwe pand aan de Lübeckstraat 25 in Oldenzaal, waarna in 2013 een eigen productielocatie in Sarajevo Bosnië in gebruik werd genomen om de kwaliteit van de producten in eigen huis te houden.

Nu, 12,5 jaar na de oprichting van ClimaRad, zijn er al in heel veel woningen, kantoren, scholen en zorgcomplexen ClimaRad ventilatie-oplossingen toegepast. Gebruikers van die gebouwen kunnen onbezorgd genieten van een fijn en gezond binnenklimaat, zonder tocht en met een flinke energiebesparing op de koop toe. En we blijven innovatief! Op dit moment worden er veel nieuwe ClimaRad producten ontwikkeld waarover u binnenkort zeker meer gaat horen.

Hoewel alles om ons heen steeds verandert, is ons doel, het produceren van intelligente decentrale ventilatiesystemen waarbij het milieu en het welzijn van de mens centraal staan, altijd gelijk gebleven. Wij zijn dan ook trots op ClimaRad en hopen nog vele jaren onze ervaring en kennis van (decentrale) ventilatie met u te mogen delen.

01-10-2017

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden