Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

ClimaRad partner Care Concept

Het Care Concept is een methode, ontwikkeld door WeSolve B.V., waarmee gebouwconcepten voor wonen en zorg worden gecreëerd. Samen met de initiatiefnemers van het plan wordt in een workshop gewerkt aan tastbare concepten waarin de zorgvisie vorm krijgt en deelnemers inzichtelijk krijgen welke mogelijkheden er zijn voor bestaande of nieuwe gebouwen qua kosten, haalbaarheid en logistieke opzet van het gebouw. Met het Care Concept loopt u op eenvoudige wijze door alle fasen van het bouwproces en wordt u volledig ontzorgd op al uw vastgoedvraagstukken.

ClimaRad heeft, als partner van het Care Concept, speciaal voor dit concept een product ontwikkeld dat decentraal kan ventileren, maar ook verwarmen én koelen: de ClimaRad Care H1C.

Wilt u meer weten over alle projecten waar ClimaRad deze innovatieve unit toepast? Klik hier.

Toekomstbestendig

Een belangrijk onderdeel van het Care Concept is dat alle gebouwen die gerealiseerd worden toekomstbestendig zijn. Gebouwen worden ontworpen voor een periode van minimaal 30 jaar, terwijl het na 15 jaar niet meer voldoet aan de doelgroep (denk bijvoorbeeld aan de piek in de vergrijzing).
Vandaar dat alle functies binnen het Care Concept uitwisselbaar zijn. Dit wil zeggen dat een gebouw tegen beperkte kosten om te bouwen is voor een andere doelgroep omdat in het ontwerp goed is nagedacht over de toegepaste installaties (ClimaRad), posities van schachten en badkamers.

Meer informatie over het Care Concept en een interessante voorbeeldcase vindt u op www.careconcept.nl.

Waarom het Care Concept?

04-04-2018

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden