Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

ClimaRad tekent intentieverklaring BETER OP DE METER

Dit concept voor energetische woningverbetering wordt uitgebreid. Maar liefst 15 co-makers hebben hun kennis en krachten gebundeld om nog meer renovatieproducten voor de bestaande bouw te maken. Want, innoveren doe je immers samen! Initiatiefnemers zijn de renovatiespecialisten Hemubo, Rutges Vernieuwt, Smits Vastgoedzorg en TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep die al eerder het Renovatiekompas lanceerden.

foto ondertekening 1Portiek- en rijwoningen van halverwege de vorige eeuw presteren op energetisch gebied veelal matig en kampen naast te hoge energierekeningen met vocht- en tochtproblemen. Eigenaren hebben echter een beperkt investeringsbudget. Het aanbod van BETER OP DE METER speelt hierop in met betaalbare kant- en klare producten voor allerlei verschillende verbeterscenario’s. BETER OP DE METER verscheen vorig jaar al op de markt als energieverbeteringsproduct voor rijwoningen, waarbij 80% energiereductie mogelijk is voor 30.000 euro. De afgelopen periode is door de 15 co-makers  gewerkt aan uitbreiding van BETER OP DE METER voor portiekflats, met diverse “NOM-ready”-varianten én een zeer scherp geprijsde nul-op-de-meter variant. Binnenkort worden de nieuwe producten van BETER OP DE METER gepresenteerd.


Bijschrift: Co-makers Nieuw Architecten, IB Deuring, Infill Systems, RC Panels, Alklima, Climarad, De Groot en Visser, Norwin, Itho Daalderop en Hemubo, Rutges Vernieuwt, Smits Vastgoedzorg en TBI- ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep innoveren BETER OP DE METER

31-05-2016

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden