Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Decentraal centraal gesteld op BouwBeurs 2017

Op de BouwBeurs 2017, dé vakbeurs om je vakkennis te vergroten, centraal in Nederland, verenigen zich vier eigentijdse ondernemers in www.decentraal.nu. ClimaRad neemt hierin het voortouw en heeft partners met dezelfde visie om zich heen verzameld. Samen met MediluX, Radson en BRONlTECHNOLOGIE staan zij op stand C.084 in hal 7.

Samen sterker

Een samenwerking komt nooit zomaar uit de lucht vallen. De reden ertoe is simpel; gezamenlijk is er meer invloed op de markt uit te oefenen. Tevens worden met dit partnerschap de voordelen van het decentraal bepalen van het binnenklimaat in een woning veel duidelijker voor het voetlicht gebracht. De gezamenlijke stand op de BouwBeurs 2017 is het startschot voor deze samenwerking. Om deze te onderstrepen en om verdere uitleg te geven over de bijzondere filosofie en productrange van de vier deelnemers is www.decentraal.nu in het leven geroepen. Op deze website vindt iedere bouwondernemer of particulier de voordelen van het decentraal regelen van het leefklimaat in een woning.

Samen met u

Decentraal.nu nodigt u van harte uit om mee te discussiëren over centrale en decentrale toepassingen. Heeft u daar een mening over of een visie op? Schuif dan aan bij de tafelsessies die op onze stand worden georganiseerd! Meer informatie vindt u bij het beursprogramma. U kunt zich ook direct inschrijven voor een tafelsessie.

30-01-2017

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden