Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Vacature Verkoop Binnendienst Medewerker (40 uur)

ClimaRad BV zoekt voor de afdeling sales een Verkoop Binnendienst Medewerker (1,0 fte). Ben jij commercieel ingesteld, wil je bezig zijn met techniek en wil jij bij een innoverend en snelgroeiend bedrijf werken? Reageer dan nu!

Over ClimaRad

ClimaRad BV bestaat 16 jaar en heeft als producent van decentrale klimaatoplossingen (voor ventileren, verwarmen en koelen) in deze periode een aanzienlijke marktpositie verworven op het gebied van binnenklimaat. Dit jonge bedrijf staat voor duurzaamheid, is continu bezig met productontwikkeling en wil het belang van een gezond binnenklimaat onder de aandacht brengen bij organisaties uit verschillende markten. Denk hierbij aan zorginstellingen, woningbouwcorporaties, architecten, vastgoedontwikkelaars, etc.

ClimaRad ontzorgt de klant. Wij onderscheiden ons door naast onze producten een sterke ondersteuning te bieden, zowel in het voortraject, implementatie als tijdens het natraject. Zo ben je als binnendienst medewerker betrokken bij het gehele proces en dat maakt de functie zo uitdagend.

Bij ClimaRad heerst een informele werksfeer, plezier in ons werk staat voorop. Wij hebben passie voor ons werk, maar houden ook van die vrijdagmiddagborrel om de week goed mee af te sluiten.

Functie-eisen

ClimaRad is op zoek naar een energieke collega voor het sales team die enthousiast wordt van termen als duurzaamheid, energiebesparing, gezond binnenklimaat en de oplossingen die het bedrijf hiervoor biedt op het gebied van ventilatie i.c.m. verwarming en koeling.

Werkzaamheden

Arbeidsvoorwaarden        

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer dan door een motivatiebrief met CV te versturen t.a.v. B. Verbeek via vacatures@climarad.com.  

Bekijk de informatie op onze website of bel met ClimaRad via 0541-358130.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

28-02-2022

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden