Home »
»

Ook profiteren van onze kennis?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen.

Naam *

Radson en ClimaRad slaan in het voorjaar 2016 de handen ineen

ClimaRad gaat vanaf heden de ClimaRad WTW-toestellen voorzien van Radson-radiatoren van het type Integra. Deze nieuwe ClimaRad-toepassing zal van 2 t/m 5 februari 2016 officieel voorgesteld worden op de Radson-stand tijdens de VSK-beurs in Utrecht.

Radson

Radson, onderdeel van de Finse Rettig Group, is reeds decennialang toonaangevend als Europese producent van hoogkwalitatieve radiatoren en vloerverwarming. Als totaalaanbieder van verwarmingsoplossingen is Radson (met hoofdzetel in het Belgische Zonhoven) één van de belangrijkste spelers in de Nederlandse verwarmingsmarkt.
Het salesteam van Radson (4 regiomanagers en 1 accountmanager Projecten) zal de lancering en verkoop van ClimaRad ten volle ondersteunen.

ClimaRad

ClimaRad, een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in decentrale ventilatie-oplossingen staat bekend om de gelijknamige ClimaRad-toepassing, een decentraal WTW-toestel met geïntegreerde radiator en omkasting. De afgelopen jaren kende ClimaRad een sterke groei door de verhoogde vraag naar ventilatiesystemen, voornamelijk in de zorg.

Deze samenwerking kwam tot stand omdat beide bedrijven kwaliteit, innovatie en service hoog in het vaandel dragen. Beide bedrijven blijven echter instaan voor de verkoop van hun eigen producten. Radson en ClimaRad zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een toegevoegde waarde zal bieden m.b.t. nieuwe verkoopopportuniteiten en hun marktpositie in de Nederlandse verwarmings- en ventilatiebranche verder zal versterken.

05-01-2016

Terug

Werken

Kantoorpand Katwijk voorzien van decentraal ventilatiesysteem

BEKIJK DEZE CASE
Zorg

Kantoortransformatie naar duurzaam zorggebouw Villa Verde Harderwijk

BEKIJK DEZE CASE
Wonen

Towercampus Pauwmolen Delft: decentraal klimaatsysteem maakt project financieel haalbaar

BEKIJK DEZE CASE

© Copyright 2017 ClimaRad B.V. Privacy Statement | SitemapContact | Disclaimer | Algemene voorwaarden